Студкава на свіжому повітрі: у Кропивницькому відсвяткували День студента

Середа, 17 листопада 2021 13:48

Сьогодні, 17 листопада, на площі перед Кропивницькою міською радою відбулися урочистості з нагоди відзначення Міжнародного дня студента. Цьогорічне святкування відбулися під знаком активного залучення студенства до вакцинації від CОVID-19.

Цього дня тут працювали яскраві інсталяції, фотозони, усіх охочих пригощали стравами студентської кухні, можна було спробувати власні сили у різноманітних  конкурсах. За ініціативи та підтримки міського голови Андрія Райковича для студентів підготували частування кавою, чаєм, какао, солодощами. Молодь залюбки пригощалася смачненьким, влаштовувала фотосесії. 

До заходу сьогодні приєдналися також студенти – АТОвці вищих навчальних закладів Кропивницького. Їх Андрій Райкович привітав особливо урочисто – вручив кожному потрібний у студентському житті подарунок - павербанк.

- Хороше, драйвове свято у нас сьогодні! Але головне, щоб усі були здорові, бадьорі та успішні. Я й сам двічі був студентом і це були найкращі часи, - поділився емоціями Андрій Райкович. - У нас сьогодні “спецдень”. Із прицілом побороти Covid. Тому закликаю усіх не боятись вакцинації, а активно щеплюватися. Бажаю гарного настрою, успішного навчання та світлого майбутнього! 

У цей святковий день свій подарунок отримала і заступниця начальника управління молоді та спорту Кропивницької міської ради Катерина Черкасська. Представники Всеукраїнського об’єднання “Країна» вручили їй відзнаку  «За розбудову України».

 

Усі новини

Новенці пам’ятають про Чорнобиль
П'ятниця, 26 квітня 2024 16:13