Стартував відкритий чемпіонат Кропивницького зі стрільби кульової

Середа, 22 вересня 2021 12:57

У понеділок, 20 вересня в приміщенні стрілецького тиру КДЮСШ № 3 розпочалися змагання відкритого чемпіонату Кропивницького з кульової  стрільби. Бажання позмагатися за звання найвправніших стрілків міста виявили більше 70 спортсменів різного віку.

Заслужений тренер України, старший тренер відділення стрільби кульової КДЮСШ № 3 Ілгам Ібрагімов подякував міській раді та виконавчому комітету, депутатському корпусу і міському голові Андрію Райковичу за надавану підтримку розвитку кульової стрільби в нашому місті. Зокрема, Ілгам Маіс огли розповів, що за кошти міського бюджету у поточному році придбано сучасну пневматичну гвинтівку та пістолет, на загальну суму 110 тис. грн. Завдяки такому подарунку від міської влади у тренерів з’явилася можливість проводити навчально-тренувальні заняття ще ефективніше, а підготовка кропивницьких спортсменів до всеукраїнських і міжнародних змагань стане ще якіснішою.

Змагання триватимуть п’ять днів. На переможців та призерів очікують дипломи і медалі від управління молоді та спорту Кропивницької міської ради, а також пам’ятні подарунки від відділення НОК України в Кіровоградській області.

Усі новини