Старшокласники шкіл Кропивницького вчилися обирати майбутню професію

П'ятниця, 8 листопада 2019 15:48

У Кропивницькому  на базі комунального закладу «Навчально-виховне об’єднання № 6» відбулася зустріч старшокласників з представниками профорієнтаційної онлайн-платформи ChoiZY Веронікою Лукаш та Мариною Петровською.

Учні закладів загальної середньої освіти отримали можливість детально ознайомитися із профорієнтацією, виявленням можливостей, корекцією та розвитком необхідних якостей та професійних інтересів у старшокласників.

У зустрічі взяли участь учні 8-10-х класів  гімназії ім. Т.Шевченка, НВО № 6, 8, 16, 20, 24, 34, «Мрія», «Вікторія-П», «Науковий ліцей», «Колегіум» та  ГНТН.

Захід вибудувався із двох частин: теоретичної та практичної.  Під час першої маркетинговий директор профорієнтаційної онлайн-платформи ChoiZY Вероніка Лукаш пояснила учням «Як обрати професію і не помилитись». У другій частині блогер Марина Петровська розповідала  про п’ять лайфхаків для тих, хто мріє стати блогером.

Учні з великою зацікавленістю слухали спікерів, брали жваву участь у дискусії та задавали багато запитань, на які отримували змістовні відповіді.

Усі новини