Співробітники переміщених закладів вищої освіти та наукових установ можуть отримати правову підтримку

Середа, 22 червня 2022 09:50
У межах ініціативи "Правова підтримка співробітників переміщених закладів вищої освіти та наукових установ України, які постраждали внаслідок агресії російської федерації" буде надано безоплатну консультаційно-правову підтримку. Консультації надаватимуть висококваліфіковані фахівці, вчені та практики.
Для отримання допомоги необхідно надіслати листа на електронну пошту uccplec@gmail.com, вказавши в темі "Правова підтримка".
Координатори програмної ініціативи:
  • від Інституту економіко-правових досліджень імені В.К. Мамутова НАН України – директор, член-кореспондент НАН Володимир Уcтименко;
  • від Ресурсного Центру соціально-правової та професійної підтримки співробітників переміщених ЗВО/наукових установ – керівник, доктор юридичних наук Тетяна Гудіма;
  • від Українського координаційного центру з підвищення правової освіти населення – виконавчий директор, кандидат юридичних наук Антон Cошников.

Програму реалізує Інститут економіко-правових досліджень імені В.К. Мамутова НАН України у коаліції з ГО "Асоціація вчених – внутрішньо переміщених осіб" і Українським координаційним центром із підвищення правової освіти населення, створеного за підтримки офісу Ради Європи в Україні.

Усі новини