Співпраця міської влади і громади: конструктивний діалог завжди приносить якісний результат

Четвер, 3 вересня 2020 09:27

У середу, 02 вересня, міський голова Кропивницького Андрій Райкович та секретар міської ради Андрій Табалов зустрілися і поспілкувалися з мешканцями ОСББ «Переможець 21».

Члени ОСББ підбили підсумки виконання планів розвитку своєї території, складених і реалізованих за підтримки міської влади. Зокрема, у дворі будинку коштом міського бюджету заасфальтована прибудинкова територія, облаштоване зовнішнє освітлення. За цю роботу люди щиро подякували очільникам міста.

У той же час, місцеві жителі і самі не сиділи склавши руки: власним коштом і силами облаштували дитячий майданчик, створили у себе у дворі справжній затишок та комфорт.

 Андрій Райкович подякував членам ОСББ за таку активну позицію.

- Дякую за те, що не тільки вимагаєте вирішення питань, а й берете на себе відповідальність і власноруч виконуєте роботу. Це суттєва підтримка міській владі, адже за невеликий період, як би того не хотілося, коштом міського бюджету  не можна зробити відразу всі прибудинкові території  ідеальними.  Надзвичайно важливим є нарощування взятого нами темпу реалізації інфраструктурних мегапроєктів, які дозволять вирішити найскладніші питання життєдіяльності всієї громади - наголосив Андрій Райкович.- Передусім - це питання забезпечення пасажирських перевезень, розвиток комунального транспорту: сучасного, комфортного, ефективного. А для нормальної, безаварійної роботи транспорту треба ремонтувати і будувати дороги. Тому за п’ять років у Кропивницькому з’явилося 38 нових доріг, нам стало під силу виконати і такий амбітний проєкт, як «Арка». Триває реалізація технічно складної програми «Світле місто», в її рамках вже встановлено понад 7 тисяч світлоточок. Чимало зроблено в медицині, чого лише варте відкриття центру гемодіалізу та новітнього інсультного відділення, яких в місті раніше просто не було!

Важливість співпраці мешканців і місцевої влади, направленої через конструктивний діалог на досягнення якісного результату відзначив і депутат від тутешнього округу, секретар міської ради Андрій Табалов.

- Цей двір – яскравий приклад такої тісної співпраці. Виконали поставлені задачі і рухаємося далі. Крім цього, хочу вчергове подякувати вам, мешканцям та голові ОСББ за активність. Було нелегко вирішувати ці проблеми, зокрема, по кілька разів проводили тендери. Але спільними зусиллями ми досягли поставленої мети, – акцентував увагу учасників зустрічі Андрій Табалов

А життя продовжується і активні мешканці ОСББ «Переможець – 21» складають нові плани на наступний, 2021 –ий рік. У їхніх задумах – облаштувати паркувальний майданчик для легкового транспорту. У денний час тут паркуватимуться ті, хто приїхав до закладів охорони здоров’я, а у вечірній та нічний місцеві мешканці використовуватимуть його для власних потреб.

Усі новини