Спеціалісти ВАТ «Кіровоградгаз» завершують відновлення газопостачання після аварії і закликають мешканців не підключати самовільно газові прилади

Субота, 4 листопада 2017 20:13

Спеціалісти ВАТ «Кіровоградгаз» продовжують відновлювати газопостачання у Кропвиницькому, Черняхівці, Соколівському та Новопетрівці після ліквідації аварії на газопроводі середнього тиску на розі вулиць Космонавта Попова та Юрія Коваленка обласного центру.

За інформацією ВАТ «Кіровоградгаз», станом на 18:00 04 листопада відновлене газопостачання 8061-у із 8080 абонентів міста Кропивницький. Без газу в обласному центрі залишаються 129 домоволодінь.

Найчастішою причиною невідновлення газопостачання у ВАТ «Кіровоградгаз» називають відсутність дома абонентів та несправність газового обладнання або запірної арматури (кранів).

Трапляються випадки, особливо в селах Кіровоградського району, коли власники помешкань не надають доступу для перекриття запірної арматури перед проведенням робіт з відновлення газопостачання.

ВАТ «Кіровоградгаз» звертається до всіх споживачів з проханням забезпечити присутність мешканців у квартирах на момент проведення робіт з поновлення подачі блакитного палива, з розумінням ставитися до роботи фахівців газової служб та надавати доступ до газового обладнання – це гарантує безпеку і комфорт у помешканнях.

Окремо ВАТ «Кіровоградгаз» звернулося до мешканців сіл Соколівське та Черняхівка:

- Не допускайе самовільних підключень газових приладів! – йдеться у зверненні. - Своїми діями ви ставите під загрозу своє життя, та життя ваших близьких! Подбайте про безпеку! Дочекайтесь приходу спеціалістів ВАТ «Кіровоградгаз»!

Усі новини