Соціальна підтримка кропивничан залишається пріоритетом у роботі міської влади Кропивницького

Вівторок, 13 квітня 2021 16:17

Сьогодні, 13 квітня, члени виконавчого комітету погодили низку проєктів рішень, згідно з якими містяни отримають матеріальну допомогу від міської ради.

Так,  до 35-их роковин Чорнобильської трагедії по 850 гривень  отримають 1389  чорнобильців першої та другої категорій на загальну суму 1, 181  мільйона гривень.

  • Відповідно до прийнятих рішень, щомісячну матеріальну допомогу у сумі по 2500 гривень отримають діти 34-х родин загиблих, померлих чи зниклих безвісти учасників АТО та ООС. Щомісячна матеріальна підтримка у такому ж розмірі  чекає на чотирьох дітей – студентів члени сімей загиблих учасників АТО на період їхнього навчання дітей у вищих навчальних закладах.

- Торік ми дітям загиблих воїнів виплачували по одній тисячі гривень Суттєве збільшення виплат ініціював міський голова Андрій Райкович. Тож тепер ми виплачуємо до дві з половиною тисячі гривень щомісяця. І в бюджеті нинішнього року передбачили необхідну суму коштів, щоб забезпечити виплати в повному обсязі, – прокоментувала прийняті рішення  начальниця управління соціальної підтримки населення міської ради Юлія Вовк.

Цього дня виконавчий комітет також прийняв рішення про надання щомісячної матеріальної допомоги у розмірі однієї тисячі гривень кожному  для вирішення соціально-побутових питань 61-у члену  родин загиблих, померлих чи зниклих безвісти учасників АТО, ООС.

Усі новини