Сорочинський ярмарок запрошує гостей

Середа, 18 липня 2018 09:59

Національний Сорочинський ярмарок - це найбільший в Україні і найвідоміший за її межами ярмарково–виставковий захід. Його унікальність полягає у тому, що він зберігся з XVIII століття до наших днів. Проводиться традиційно один раз на рік в передостанній тиждень серпня, на ярмарковій площі в 16,2 га під відкритим небом в центрі села Великі Сорочинці Миргородського району Полтавської області.

Щороку участь у ярмарку беруть понад тисячу підприємств, приватних підприємців, майстрів народних промислів, закладів громадського харчування та розваг. На п'яти сценах свою майстерність демонструють тисячі учасників мистецьких колективів музичної, пісенної і танцювальної народної творчості, а ввечері проходять концерти зірок української естради та запальні дискотеки. Серед понад півмільйона людей, які відвідують ярмарок, до 30 делегацій з країн близького та далекого зарубіжжя, представники дипломатичних місій, понад 300 журналістів друкованих і електронних засобів масової інформації, керівники нашої держави та інші високоповажні гості.

На сьогодні Національний Сорочинський ярмарок – це єдиний в Україні захід, відвідування якого дає якнайповніше уявлення як про нашу державу, так і про її народ, його економіку, історію і культуру.

Кропивничан також запрошують відвідати Національний Сорочинський ярмарок, який проходитиме з 21 по 26 серпня 2018 року в селі Великі Сорочинці Миргородського району Полтавської області.

Деталі на сайті : www.yarmarok.in.ua. sorochiny@ukr.net

Тел. (0532) 50-82-11, 50-82-12

Фото: http://poltava.sq.com.ua

Усі новини