Сквер “Покровський” збирає друзів, щоб допомогти маленькому кропивничанину Володі Мартинюку

Середа, 24 травня 2017 11:01

Сквер «Покровський» у Кропивницькому запрошує 27 травня малюків міста і їхніх батьків на свято до Дня захисту дітей!

Під час святкової програми, яка триватиме із 11:00 до 13:00, на малечу чекають приємні подарунки, майстер-класи з плетіння косичок, виготовлення віночків, підвісок,  розвиваючих іграшок від іменитих майстрів ужиткового мистецтва, а також виступ дитячих талантів, боді-арт, конкурси з аніматорами, спортивні змагання з дартсу та настільного тенісу, катання на поні та дитяча дискотека з мильними бульбашками у компанії Фіксика та Міккі-Мауса!

А для батьків у цей час діятиме ярмарка товарів від місцевих виробників!

Свято у “Покровському” буде не тільки розважальним,  а і благодійним.  Усі гроші, які вдасться зібрати під час ярмарки-розпродажу дитячих малюнків та поробок, організатори передадуть на лікування 7-річного Володі Мартинюка. Хлопчик потребує дороговартісної операції та реабілітації – у нього вроджена діастрофічна дисплазія, тож часу, щоб поставити дитину на ноги залишається зовсім не багато!
Стати благодійником може кожен охочий! Для цього необхідно передзвонити організаторам за номером +38(099) 677-23-74 та повідомити про готовність надати предмети для розпродажу!

Свято проходить за підтримки депутатів фракції "Рідне місто" у міській раді Кропивницького.

Усі новини