Система збору і накопичення побутових відходів у мікрорайонах Кропивницького має відповідати часу

Понеділок, 17 травня 2021 15:41

У Кропивницькому продовжуватимуть впорядкування зупинок громадського транспорту, фарбування дорожніх обмежуючих огорож та наведення благоустрою на контейнерних майданчиках. Відповідне завдання перед комунальними службами обласного центру поставив міський голова Андрій Райкович під час апаратної наради сьогодні, 17 травня.

- Проблема належного утримання і функціонування  контейнерних майданчиків у Кропивницькому системно не вирішена, - наголосив Андрій Райкович. – «Екостайл» доклав чимало зусиль і багато зробив на полігоні, є конкретні досягнення. Але що стосується контейнерів для побутових відходів, встановлених у мікрорайонах, в місцях збору сміття - є проблеми. Такий підхід точно не є технологією майбутнього.  Необхідно організувати сучасні технологічні майданчики, використовувати закриті контейнери. Ми ж не можемо постійно надавати допомогу у їх утриманні  силами наших комунальних підприємств.

У свою чергу, головне управління ЖКГ міської ради отримало доручення на перспективу: розробити план дій щодо ліквідації і недопущення локальних несанкціонованих сміттєзвалищ на вулицях Салтикова - Щедріна, Київській та Джерельній.

Усі новини