«Сильні України»: Кропивницький прийматиме учасників Регіонального спортивного форуму ветеранів

Вівторок, 21 травня 2024 22:24

У п’ятницю, 24 травня Кропивницький прийматиме учасників Регіонального спортивного форуму ветеранів «Сильні України». Про це повідомив заступник міського голови Михайло Бєжан під час апаратної наради сьогодні, 21 травня.

Професійне обговорення найактуальніших питань, пов'язаних з розвитком реабілітаційних програм для ветеранів через фізичну культуру та спорт має стати платформою для визначення шляхів вирішення проблем, з якими зіштовхуються українські Герої, обґрунтованості  розбудови спортивної інфраструктури та ветеранської спортивної спільноти в регіоні.

На захід запрошуються ветерани, реабілітологи, тренери, представників органів державної і місцевої влади та бізнесу.

- Ми маємо бути готовими до того, що ветеранів в Україні буде з’являтись ще більше, і потрібно створити всі умови для зручності і комфортності  їхнього життя, – наголосив Михайло Бєжан. - Тож закликаємо громаду приєднуватися  до нашої спільної роботи над підтримкою та покращенням реабілітації ветеранів через спорт.

Для участі у форумі необхідно  зареєструйтесь за посиланням bit.ly/3JtS0Uh

Нагадаємо також, що масштабний спортивний захід для ветеранів відбудеться у Кропивницькому 25 травня.

Це буде четвертий етап другого Всеукраїнського туру змагань з адаптивних видів спорту серед ветеранів «Сильні України», головна мета якого - познайомити захисників і захисниць з адаптивними видами спорту, допомогти із соціалізацією та підтримати їх.

Учасники змагатимуться у веслуванні на тренажері, жимі лежачи, аеробайках та в ривку гирі.

Долучитися до участі в змаганнях може кожен охочий ветеран, незалежно від рівня підготовки.

Головним суддею буде Василь Вірастюк, чемпіон світу зі стронгмену.

Реєстрація для участі у змаганнях за посиланням: https://forms.gle/U6gR4gEgdtFWba7e7

Змагання організовує Федерація стронгмену України за підтримки начальника Кіровоградської обласної військової адміністрації Андрія Райковича, заступниці начальника ОВА, волонтерки Катерини Колтунової, заступника міського голови Михайла Бєжана та меценатів.

Усі новини

Сарана — реальна небезпека
Середа, 17 липня 2024 16:17