«Сильні України»: Кропивницький прийматиме учасників Регіонального спортивного форуму ветеранів

Вівторок, 21 травня 2024 22:24

У п’ятницю, 24 травня Кропивницький прийматиме учасників Регіонального спортивного форуму ветеранів «Сильні України». Про це повідомив заступник міського голови Михайло Бєжан під час апаратної наради сьогодні, 21 травня.

Професійне обговорення найактуальніших питань, пов'язаних з розвитком реабілітаційних програм для ветеранів через фізичну культуру та спорт має стати платформою для визначення шляхів вирішення проблем, з якими зіштовхуються українські Герої, обґрунтованості  розбудови спортивної інфраструктури та ветеранської спортивної спільноти в регіоні.

На захід запрошуються ветерани, реабілітологи, тренери, представників органів державної і місцевої влади та бізнесу.

- Ми маємо бути готовими до того, що ветеранів в Україні буде з’являтись ще більше, і потрібно створити всі умови для зручності і комфортності  їхнього життя, – наголосив Михайло Бєжан. - Тож закликаємо громаду приєднуватися  до нашої спільної роботи над підтримкою та покращенням реабілітації ветеранів через спорт.

Для участі у форумі необхідно  зареєструйтесь за посиланням bit.ly/3JtS0Uh

Нагадаємо також, що масштабний спортивний захід для ветеранів відбудеться у Кропивницькому 25 травня.

Це буде четвертий етап другого Всеукраїнського туру змагань з адаптивних видів спорту серед ветеранів «Сильні України», головна мета якого - познайомити захисників і захисниць з адаптивними видами спорту, допомогти із соціалізацією та підтримати їх.

Учасники змагатимуться у веслуванні на тренажері, жимі лежачи, аеробайках та в ривку гирі.

Долучитися до участі в змаганнях може кожен охочий ветеран, незалежно від рівня підготовки.

Головним суддею буде Василь Вірастюк, чемпіон світу зі стронгмену.

Реєстрація для участі у змаганнях за посиланням: https://forms.gle/U6gR4gEgdtFWba7e7

Змагання організовує Федерація стронгмену України за підтримки начальника Кіровоградської обласної військової адміністрації Андрія Райковича, заступниці начальника ОВА, волонтерки Катерини Колтунової, заступника міського голови Михайла Бєжана та меценатів.

Усі новини