Шоста Міжнародна агропромислова виставка «AGROEXPO» розпочала свою роботу у Кропивницькому

Середа, 26 вересня 2018 17:19

Найбільша агропромислова виставка України «AGROEXPO» вшосте стартувала у Кропивницькому.

Участь в урочистостях з нагоди початку роботи знакової для обласного центру виставки традиційно взяв міський голова Андрій Райкович. Офіційну частину «AGROEXPO» відкривали святково, під дзвінкоголосий спів учениць міської музичної школи №3.

Вітали учасників виставки високоповажні гості, а по завершенні офіційної частини - оглянули новинки сільськогосподарської техніки, яку привезли виробники зі всього світу. Цьогоріч виставка стала ще масштабнішою, ніж у попередні роки. Вона займає територію в 125 тисяч квадратних метрів, де презентують свою продукцію більше шести сотень товаровиробників з України, Білорусі, Німеччини, Туреччини. «AGROEXPO - 2018» має дві великі локації: відкритий майданчик та закритий виставковий павільйон. На обох площах демонструються найновіші та найсучасніші зразки сільськогосподарської техніки з усього світу, випробувати яку можна і у полі.

А популярний в народі «Покровський ярмарок» стартував у перший день відкриття «AGROEXPO». Честь його відкривати випала і міському голові Андрію Райковичу.

- «Покровський ярмарок» з історії нашого міста плавно перекочував у сьогодення, – відзначив у своєму вітальному слові міський голова. – Наші люди люблять і вміють ярмаркувати, тому й по-особливому готуються до цього масштабного, яскравого дійства. Ярмарок – це не лише вагома складова «AGROEXPO», це добра нагода продати, придбати та просто відпочити душею. Для себе на ярмарку кожен може знайти щось по душі: купити натуральну продукцію від фермерських господарств, вироби майстрів декоративно – ужиткового мистецтва, одяг, все для саду та городу. А хто не хотів купувати, просто насолоджувався виступами аматорських колективів, що з’їхалися на Покровський ярмарок з усієї області. Цьогоріч ярмарок працюватиме всі чотири дні виставки, по 29 вересня включно.

Усі новини