Щоб Кропивницький був чистим і ошатним

Середа, 31 березня 2021 11:29

Всі комунальні служби обласного центру продовжують наводити лад на території весняного міста. Сьогодні, 31 березня, працівники КП "Універсал — 2005» прибирають місто від сміття, вичищають проїжджі частини вулиць Вокзальної, Металургів, Левитського, прибирають на площі Богдана Хмельницького, провулку Водостічному.

На селищі Новому сьогодні ліквідовують несанкціоноване сміттєзвалище. На Жадова, Пацаєва відновлюють дорожнє покриття. На проспекті Винниченка усувають ямковість за допомогою УЯР. А по провулку Водяному, Городньому, Остапа Вишні, вулиці Вознесенській працює грейдер.

В планах працівників КП «Благоустрій» санітарна обрізка дерев, вивезення гілля, закриття вологи на квітниках на площі Соборній, Фортечних Валах, Пермській, вичісування газонної частини на площі біля міської ради, прибирання в парках та скверах.

Працівники КП «Міськсвітло» протягом дня виконають демонтаж обладнання зовнішнього освітлення по вулиці Миколи Садовського від вулиці Шевченка до Дворцової.

КП "СМЕО" сьогодні виконають технічне обстеження, перевірку світлофорних об'єктів по вулицях Вокзальній, Соборній та біля ТЦ «Копілка».

Усі новини