Школярі у Кропивницькому вчилися протистояти кіберзагрозам

Понеділок, 6 березня 2017 08:59

Колегіум у Кропивницькому став центром проведення популярної серед школярів гри «Save online 2017». Цьогоріч вона була присвячена безпеці користування Інтернет - мережею.

У змаганнях спробували свої сили вісім шкільних команд із Кропивницького, Добронадіївська школа Олександрійського району та Скандинавський колегіум з Києва. Кожна команда мала виконати завдання на 10 локаціях і заробити при цьому якнайбільше балів.

- Сьогодні тема безпеки в інтернеті є надзвичайно актуальною. Вона на часі, бо у світі в наявності велика кількість потенційних загроз – це кібер-боулінг, шахрайство, фінансова небезпека, збереження конфіденційності та інші, - відзначила під час відкриття гри директор колегіуму Олена Максимова. – Наше завдання навчити користувачів зі шкільних років протистояти таким загрозам. Команди, які беруть участь в турнірі складаються із учнів 8-11 класів. Переконана, вони отримають багато корисної інформації щодо небезпек в Інтернет - просторі. А крім того, такі змагання є добра нагода для спілкування дівчат та хлопців зі своїми ровесниками з інших навчальних закладів.

Яскравим фіналом цікавої гри стало свято танцю - танцювальний марафон, а всі переможці отримали заслужені призи та нагороди.

Організатори та учасники гри «Save online 2017» висловили щиру подяку депутату міської ради Олександру Шамардіну та міській організації політичної партії “Рідне місто” за надану допомогу під час проведення заходу.

Джерело: Рідни край

Усі новини