«Школа демократичного врядування для молоді» оголосила про набір учасників проєкту

Середа, 18 листопада 2020 15:23

У Кропивницькому стартував набір учасників проєкту «Школа демократичного врядування для молоді». Як повідомили в управлінні молоді і спорту міської ради, нова навчальна програма спрямована на підготовку фахівців з молодіжної політики у громадах та є продовженням попередніх проєктів – «Школа молодіжних лідерів громад» та «Публічне адміністрування в сфері молодіжної політики», які організація реалізовує з 2018-го року.

Завдання проєкту – навчити громадських активістів та представників органів місцевого самоврядування ефективно працювати з молоддю в громадах.

В рамках проєкту учасники зможуть:

  • взяти участь у трьох навчальних сесіях;
  • поєднати теорію отриманих знань із напрацюванням практичних навичок, виконуючи завдання між сесіями у своїх громадах;
  • напрацювати проєкт стратегії розвитку молодіжного середовища у своїй громаді;
  • долучитися до розробки Довідника по роботі з молоддю.

До участі у проєкті запрошуються фахівці з громад та громадські активісти з усієї України віком від 20 до 35 років, які працюють з молоддю. Загалом буде відібрано 20 учасників: 10 представників органів місцевого самоврядування та 10 громадських активістів. Важливо, щоб учасники могли відвідати всі сесії проєкту та вчасно виконували завдання.

Дедлайн прийому заявок для участі в проєкті «Школа демократичного врядування для молоді» – 20 листопада 2020 року. Подати заявку можна за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdbMijGeP8UxdQ0tf_M1DzR_G054qGZAhe5Ru4YvIFb9xUuoQ/viewform.

Результати будуть оголошені 23 листопада 2020 року.

Перша сесія проєкту запланована на 16-18 грудня 2020 року. Усі новини про проєкт публікуватимуться на сторінці громадської організації у соціальній мережі Facebook та на сайті.

Проєкт «Школа демократичного врядування для молоді» реалізовує громадська організація «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад» у партнерстві з Тернопільським регіональним відділенням «Асоціації міст України» за підтримки фонду NED.

Усі новини