Шість потягів, що слідують через станцію Кропивницький тимчасово змінять маршрути і розклади руху

Середа, 15 травня 2019 10:12

У зв’язку із початком виконанням робіт з монтажу арки у  залізничному шляхопроводі по вулиці Ельворті у Кропивницькому на дільниці Знам’янка – Помічна  адміністрація АТ «Укрзалізниця» змінює маршрути і розклади шести потягів у період із 30 травня по 15 червня 2019 року.

Зміненим маршрутом слідуватимуть поїзди:

120/119 Запоріжжя – Львів – Запоріжжя

053/054 Дніпро – Одеса – Дніпро

007/008 Харків – Одеса – Харків

790/789 Київ – Кременчук – Київ

091/092 Одеса – Костянтинівка – Одеса

59/60 Харків – Одеса – Харків

З чинним розкладом руху потягів можна ознайомитись на офіційному сайті АТ «Укрзалізниця» uz.gov.ua та сайті з оформлення квитків booking.uz.gov.ua.

Зокрема:

Поїзд № 120/119 Запоріжжя – Львів не буде слідувати через станції Кропивницький, Плетений Ташлик, Новоукраїнка, Помічна, Первомайськ на Бузі, Врадівка, Любашівка, Балта, Слобідка, Кодима, Крижопіль, Вапнярка, Ярошенка (слідуватиме маршрутом через ім. Т.Шевченка – Миронівку – Фастів – Козятин).

Поїзд та № 120/119 Львів – Запоріжжя не буде слідувати через станції Ярошенка, Вапнярка, Крижопіль, Кодима, Слобідка, Балта, Любашівка, Врадівка, Первомайськ на Бузі, Помічна, Новоукраїнка, Плетений Ташлик, Кропивницький (слідуватиме маршрутом через Козятин – Фастів – Миронівку – ім. Т.Шевченка).

Поїзд № 53/54 Дніпро – Одеса не буде слідувати через станції Кропивницький, Новоукраїнка (слідуватиме маршрутом через ім. Т.Шевченка – Новомиргород – Помічну).

Поїзд № 54/53 Одеса – Дніпро не буде слідувати через станції Новоукраїнка, Кропивницький (слідуватиме маршрутом через Помічну – Новомиргород – ім. Т.Шевченка). При цьому буде курсувати зміненим розкладом від ст. Помічна до ст. Дніпро. Орієнтовний час запізнення по прибуттю на ст. Дніпро 2 год. 50 хв., на ст. Кривий Ріг 2 год. 22 хв.

Поїзд № 7/8 Харків – Одеса не буде слідувати через станцію Кропивницький (слідуватиме маршрутом через ім. Т.Шевченка – Новомиргород – Помічну)

Поїзд № 8/7 Одеса – Харків не буде слідувати станцію Кропивницький (слідуватиме маршрутом через Помічну – Новомиргород – ім.Т.Шевченка. При цьому поїзд буде курсувати зміненим розкладом від ст. Помічна до ст. Харків. Орієнтовний час запізнення по ст. Харків-Пасажирський 3 год. 39 хв.

Поїзд № 790/789 Київ – Кропивницький слідуватиме в сполученні Київ –Кременчук через ст. Знам´янка.

Поїзд № 790/789 Кропивницький – Київ слідуватиме в сполученні Кременчук – Київ через ст. Знам´янка.

Поїзд № 092/091 Костянтинівка – Одеса – Костянтинівка від Костянтинівки до Верхівцеве діючим розкладом і маршрутом, далі зміненим маршрутом та розкладом через П´ятихатки, Кривий Ріг, Тимкове, Миколаїв, Колосівка (замість Знам´янка, Кропивницький, Помічна).

Поїзд № 59/60 Харків – Одеса – Харків до Знам´янки діючим розкладом і маршрутом, далі зміненим маршрутом та розкладом на дільниці Знам´янка – Помічна, через Ім. Т. Шевченка.

За інформацією АТ «Укрзалізниця», пасажири, які до 06 травня 2019 включно оформили проїзні документи на зазначені поїзди відправленням з 30 травня по 10 червня 2019 року у разі відмови від поїздки до відправлення поїзда можуть повернути проїзні документи «з вини залізниці» у квиткових касах.

У випадку відмови від поїздки на станції переривання поїздки запропонованим видом транспорту повернення коштів здійснюється за непрослідувану відстань (відповідно до пункту 19.19 Правил перевезення пасажирів, багажу, вантажобагажу та пошти залізничним транспортом України, далі Правила).

Усі новини