Щаслива дитина – квітуча Україна!

Субота, 22 грудня 2018 09:09

У п’ятницю, 21 грудня, у Кропивницькому підбили підсумки результатів щорічного Всеукраїнського творчого конкурсу малюнку для дітей «Щаслива дитина – квітуча Україна!»

Започаткувала художній дитячий фестиваль кропивницька галерея «Єлисаветград». Щороку участь у конкурсі беруть сотні юних учасників. Цього року «Щаслива дитина – квітуча Україна!» проводиться вже вчетверте: свої роботи надіслали понад двох з половиною тисяч конкурсантів із 72 населених пунктів України.

На оголошення результатів конкурсу  запросили і міського голову Кропивницького Андрія Райковича. Разом з керівником галереї «Єлисаветград» Миколою Цукановим він вручив учням дитячих художніх шкіл обласного центру заслужені подарунки та грамоти.

- Ви започаткували чудовий конкурс, – відзначив у своєму вітальному слові міський голова .– Діти бачать і зображають світ інакше, не так, як дорослі, бо вони чисті і щирі, і ми повинні вчитися у них цьому.

Андрій Райкович також запевнив учасників конкурсу, що традиція переносити дитячі малюнки на біг-борди у Кропивницькому продовжиться. На знак вдячності учасники конкурсу вручили міському голові настінний календар із репродукціями малюнків переможців.

Усі новини