Сергій Горбовський і Андрій Максюта дотримали слова: стихійна торгівля на Ковалівці не відновилася

Четвер, 8 червня 2017 15:55

У Кропивницькому продовжується спеціальна операція з ліквідації на території міста стихійної торгівлі, де зухвалі підприємці намагаються організувати масовий продаж продуктів харчування: овочів, фруктів, ковбасних виробів, курей, молока невідомого походження, без жодних документів, що підтверджують якість товарів.

Вчора силами муніципального патруля була припинена небезпечна торгівля з асфальту по вулиці Вокзальній, але існувала ймовірність, що продавці намагатимуться наступного дня поновити свою незаконну діяльність.

Як повідомив начальник управління сприяння розвитку торгівлі та побутового ослуговування населення міської ради Сергій Горбовський, сьогодні, 8 червня, спеціалісти профільного управління, спецінспекція і поліція зранку були на місці і блокували спроби підприємців виставити лотки з товаром на газонах транспортної магістралі із найжвавішим рухом автомобілів у Кропивницькому.

Сергій Горбовський вчергове звертається до кропивничан не наражати власне життя і життя членів своїх родин на небезпеку, не купувати у не відведених для торгівлі місцях продукти сумнівної якості, які не пройшли санітарну перевірку.

Усі новини