Сергій Білокінь: економіка – наука точна, а вартість будівництва необхідно рахувати по його завершенні

П'ятниця, 15 травня 2020 11:12

Експерти ГО «Антикорупційний штаб» презентували інтерактивну "Карту ремонтів”, на якій позначено виконання всіх ремонтні роботи на території Кропивницького.

За інформацією Антикорупційного штабу, в Кропивницькому найдорожче обійшлася реконструкція об’єкта «Арка». За їхніми даними, вартість робіт тут склала 72,3 млн грн. А на будівництво ЦНАПу, за повідомленнями експертів, було використано  69,8 млн грн.

У той же час, начальник управління капітального будівництва міської ради Сергій Білокінь звернув увагу громадськості, що ці цифри не відповідають дійсності. Так, загальна вартість будівництва об’єкта «Арка» склала 66, 39 мільйонів гривень, а не понад 72 мільйони, як повідомили експерти.

- Різниця в шість мільйонів дуже суттєва, - наголосив Сергій Білокінь. – Нині дуже важливо, щоб люди знали реальну цифру. А про вартість будівництва ЦНАПу ще зарано говорити. Об’єкт на фінішній стадії, і станом на сьогодні, 15 травня, на його будівництво використано 54, 13 мільйона гривень. Вартість будівельних робіт завжди необхідно рахувати після завершення будівництва.

Усі новини