Секретар міської ради Андрій Табалов привітав вірменську громаду Кропивницького з Днем Незалежності Республіки Вірмені

П'ятниця, 21 вересня 2018 15:46

Сьогодні, 21 вересня, з нагоди 27-ої річниці Незалежності Республіки Вірменія у холі міської ради Кропивницького представники вірменської діаспори встановили інформаційний стенд.

На стенді поруч із національною символікою розміщено історичні відомості про Республіку, фото визначних місць та видатних особистостей. З нагоди свята секретар міської ради Андрій Табалов зустрівся з представниками Спілки Вірмен України в області, щоб привітати вірменську громаду із таким значущим для їхнього народу святом.

- Розвиток кожного міста залежить також і від розвитку його національних культур, - зазначив у вітальному слові Андрій Табалов. - Наше місто — це одна велика родина, і усі ми маємо жити у мирі та злагоді. Мені дуже приємно, що у Кропивницькому є такі свідомі громадяни, представники вірменської діаспори, які беруть активну участь у житті нашого міста та докладають багато зусиль для його розвитку. Бажаю усім міцного здоров’я, успіхів та сподіваюсь на подальшу плідну співпрацю.

У свою чергу, голова Спілки вірмен Тігран Хачатрян подякував секретарю міської ради за сприяння розвитку вірменської діаспори в обласному центрі.

Усі новини