Рясні зливи наробили шкоди і додали роботи комунальникам Кропивницького

Четвер, 18 серпня 2022 16:21

Рясні зливи, які випали у Кропивницькому 16 і 17 серпня, наробили чимало шкоди. За кілька годин в обласному центрі випала п’ятиденна норма води, що спричинило підтоплення деяких мікрорайонів дощовими водами. На території міста пошкоджено два десятки дерев, затоплено 10 під’їздів, пошкоджено одну покрівлю на житловому будинку.

Наслідки негоди ліквідовували майже 140 працівників ЖЕО та 5 одиниць техніки. Працівники комунального підприємства «Універсал 2005» разом із рятувальниками розчищали зливоприймальні решітки для кращого приймання дощової води  на магістральних вулицях міста, зокрема, Вокзальній, Бєляєва,  Костромській, Острівській, Великій Перспективній, Руслана Слободянюка,  Яновського, Варшавській, Соборній, Миколи Садовського, Преображенській, Богдана Хмельницького. А також прибирали пошкоджені дерева, здійснювали відкачку води на підтоплених подвір’ях. Сьогодні, 18 серпня, наслідки негоди досі прибирають 11 одиниць техніки та 25 працівників КП “Універсал 2005”.

Працівники КП «Благоустрій» обрізали аварійне гілля і прибирали наслідки негоди на вулицях Андрія Матвієнка, Олексія Єгорова, у сквері імені Анатолія Бузуляка, на Бобринецькому шляху, у парку «Ковалівський» та на Театральній площі.

Синоптики попереджають, що зливи ще триватимуть кілька днів, тож  роботи з ліквідації наслідків рясних опадів ще триватимуть.

Усі новини