Розпочалася реєстрація учасників ІІІ Міського бізнес-турніру "Стратегія фірми. Kropyvnyckyi-2017"

П'ятниця, 3 листопада 2017 18:43

У Кропивницькому розпочалася реєстрація учасників бізнес-турніру «Стратегія фірми – 2017». До участі в турнірі, який буде проводитися в обласному центрі вже втретє, запрошуються учні і студенти з усіх шкіл Кропивницького.

Цьогоріч турнір буде проводитися за багаторівневою схемою: для учнів відкриється учнівська ліга, для студентів ПТНЗ і ВНЗ -- студентська ліга, для батьків з дітьми -- сімейна ліга, а для вчителів і викладачів -- ліга наставників.
У сімейній лізі результати участі батьків й учнів будуть сумуватися і до фіналу запрошуватимуться родинними командами.

Для проходження у фінал необхідно стати як мінімум переможцем у своїй відбірковій групі.

У турнірі кожний зможете відчути себе у кріслі директора фірми та зрозуміти, як на практиці керувати великою компанією. Адже під час турніру в управління учаснику надається тренінгова фірма та стартовий капітал. Головне завдання – налагодити виробництво й розвинути своє підприємство настільки, щоб воно стало лідером за прибутками й мало провідні позиції на ринку у середовищі комп'ютерної програми -- бізнес-симуляція ViAL+ .

Конкурентами у досягненні мети виступають компанії інших учасників турніру. Кожен має можливість досягнути вершини підприємництва, набувши досвіду й використавши свою логіку, уміння, навики і знання. Визначення переможців відбуватиметься на основі автоматичного рейтингу.

 
Офіційна сторінка: http://kint.com.ua/
ФБ: https://www.facebook.com/strategiya.firmi.kropyvnytskyi
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCm35QQOzp9sVP3xA7N_2uBg

Усі новини