Розміняла друге століття: у Кропивницькому привітали зі сторічну ювілярку

Середа, 26 червня 2024 13:14

Сто років виповнилося кропивничанці Ганні Олександрівні Трапезніковій у віторок, 25 червня. З поважним ювілеєм жінку привітали працівники департаменту соціальної політики Кропивницької міської ради.

Ювілярка разом із рідними радо зустріла гостей. Про життя бабусі розповіла онука. Каже, жила, як і всі люди, скромно, важко працювала, виховувала дітей. У Кіровоград Ганна Олександрівна Трапезнікова приїхала у 60-х роках з-за Уралу. Під час Другої світової працювала на Тульському заводі, відливала форми для патронів. Після війни її з чоловіком друзі запросили в гості у Кіровоград. Приїхали, подивилися і закохалися в це місто. Вирішили переїхати жити сюди, так тут і залишилися. Роботи жінка не боялася, працювала на заводі “Гідросила” токарем. Виростили двох дітей, має трьох внуків, п’ятеро правнуків.

Нині Ганна Олександрівна живе у колі рідних і дякує, що Бог відміряв їй такий довгий життєвий шлях.

Працівники департаменту Соціальної політики побажали бабусі міцного здоров’я і ще довго топтати ряст на цій землі, і звісно подарували ювілярці цінний подарунок. До поважної дати ювілярка отримала ще грошову допомогу.

Усі новини

28 червня – День Конституції України!
П'ятниця, 28 червня 2024 09:57