Родини загиблих бійців АТО перші у черзі на отримання землі

Четвер, 13 липня 2017 17:26

Сьогодні, 13 липня, у міській раді Кропивницького відбулось чергове засідання постійної комісії з питань архітектури, будівництва, реклами, регулювання земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

Цього разу кворум зібрався, оскільки на засідання комісії прийшли п’ять депутатів: голова комісії Олександр Шамардін, депутати Вадим Дрига, Анатолій Ларін, Сергій Капітонов та Юрій Гребенчук. Під час засідання членами комісії було розглянуто 23 питання порядку денного, які стосувались передачі земельних ділянок учасникам АТО, надання дозволів місцевим жителям землі під оренду, садівництво та розміщення торговельних приміщень.

В обласному центрі вдалося віднайти 12 соток землі, які комісія прийняла рішення першочергово надати родинам бійців, що загинули у зоні АТО. Управлінню земельних відносин було доручено вивчити це питання, а у разі невикористаного права на отримання земельних ділянок, тісно попрацювати з членами родин загиблих бійців та підготувати відповідні проекти рішень на наступну сесію. 

Усі новини