Робота на всіх головних будівельних майданчиках Кропивницького виконується за затвердженим графіком

Понеділок, 10 червня 2019 16:51

Всі стратегічні будівельні об’єкти Кропивницького перебувають на постійному жорсткому контролі міського голови. Аналіз перебігу будівельних і ремонтних робіт на головних майданчиках міста Андрій Райкович зробив під час апаратної наради сьогодні, 10 червня.

У центрі особливої уваги громадськості і засобів масової інформації перебуває хід реконструкції дорожнього покриття по вулиці Ельворті з облаштуванням другої арки у залізничному насипі. Добігає кінця термін “вікна” у русі потягів, який місту надала Укрзалізниця. Минулого тижня головний інженер Одеської залізниці інспектував об'єкт і відзначив високу якість і чітке дотримання графіку виконання робіт. Кожну операцію на будівництві контролюють фахівці галузевих інститутів.

- Це надскладний інженерний проект, тож не важко уявити рівень відповідальності проектантів, будівельників, всіх інженерних, контролюючих служб, – наголосив Андрій Райкович. - Ми всі щогодинно не просто спостерігаємо, а ретельно обдумуємо і плануємо кожен крок. Така споруда має служити надійно і довго.

Для комплексної реалізації цього амбітного для міста проекту, мають пришвидшити темпи реконструкції інженерних мереж водопроводу і каналізації фахівці Кропивницького ВКГ ОКВП «Дніпро - Кіровоград», адже не горами наступний етап в зведенні Арки – будівництво власне дороги.

Паралельно у Кропивницькому продовжуються роботи під шляхопроводом по провулку Об’їзному. Нині там триває укріплення опор. Далі мостозагін підніметься наверх і завершуватиме роботи на дорожньому полотні. Це також стратегічний об'єкт, який давно потребував капітального ремонту.

На виході перебуває й житловий будинок по вулиці Жадова, що вперше за останні 30 років зводиться за кошти міського бюджету.

- Щойно здамо в експлуатацію цей будинок, і розпочнемо зводити наступний, – наголосив Андрій Райкович. – То вже необхідно готувати новий проект, ми не будемо зупиняти житлове будівництво у Кропивницькому.

Активно тривають роботи і в приміщенні майбутнього міського ЦНАПу. Здати його в експлуатацію планується вже восени.

Усі новини