“Робіть як олімпійці”: вихованці дитячого садочку у Кропивницькому долучилися до всеукраїнського проєкту

Четвер, 25 квітня 2024 17:05

У середу, 24 квітня, у Кропивницькому дошкільному навчальному закладі №54 відбувся  захід Всеукраїнського проєкту серед дітей та молоді «DO like OLYMPIANS» - «Робіть як олімпійці».

Учасників спортивного свята привітав відповідальний секретар відділення НОК України в Кіровоградській області Микола Аношкін. Він разом з колегами  розповів дітям про необхідність і корисність здорового способу життя. Діткам бажали завжди бути фізично активними і здоровими.

Олімпійську розминку з дошкільнятам провела чемпіонка Європи з кіокушинкай карате серед юніорів, майстер спорту України, вихованка Кропивницької КДЮСШ № 4 Єлизавета Галімська.

Активно розім’явшись, дітлахи продемонстрували чудову фізичну підготовку, змагаючись у різноманітних естафетах і конкурсах, розрахованих на розвиток рухової активності.

Крім нових знань, позитивних емоцій, заряду енергії та бадьорості всі учасники заходу отримали сувеніри з олімпійською символікою, а для навчального закладу організатори передали спортивний інвентар.

До організації та проведення заходу долучилися: управління молоді та спорту Кропивницької міської ради, відділення НОК України в Кіровоградській області, міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та адміністрація ДНЗ № 54.

Усі новини

Писанка – символ життя
П'ятниця, 3 травня 2024 14:28