Ремонти доріг та викошування трави залишаються пріоритетними завданнями для комунальників Кропивницького

Понеділок, 14 червня 2021 14:05

У Кропивницькому ні на день не припинятиметься ремонт дорожнього полотна та викошування бур’янів. Таке завдання поставив перед комунальними службами обласного центру міський голова Андрій Райкович  під час щопонеділкової апаратної наради сьогодні, 14 червня.

- Зрозуміло, важко чистити місто від бур'янів, класти асфальт, коли щодня грозові дощі заважають нормальній роботі. Але ми живемо, як кажуть аграрії в зоні ризикованого землеробства. Немає іншого виходу, ніж ефективно використовувати кожен погожий день і ефективно працювати, - наголосив міський голова.

Андрій Райкович також  звернувся до власників підприємств, з вимогою навести порядок на  прилеглих територіях.

А Кропивницькому ВКГ міський голова доручив відремонтувати провали біля люків колодязів. Адже по всьому місту зустрічаються місця, біля яких є просадки асфальту.

- Я щодня проглядаю комунальну хроніку і фіксую розчищення підвальних приміщень багатоповерхівок по кожному ЖЕО. Тонни хламу виносять двірники. Це питання не знімаємо з порядку денного, - зауважив Андрій Райкович. - Я просив би і представників ЗМІ долучитись до виховної, просвітницької роботи для наших містян. Треба, щоб люди бачили, що з тих підвалів виноситься.

Усі новини