Районні управління соцзахисту населення вже працюють з реєстром територіальної громади мешканців Кропивницького

Вівторок, 28 квітня 2020 09:55

Про це повідомив директор департаменту надання адміністративних послуг Сергій Коваленко.
Наприкінці березня важливий алгоритм з точки зору спрощення процедури отримання послуг узгодили під час робочої зустрічі директор департаменту надання адміністративних послуг міської ради Кропивницького Сергій Коваленко та голови Фортечної і Подільської районних у місті рад Олександр Кришко та Руслан Фросіняк.

- На сьогодні спеціалісти райуправлінь працюють у системі та самостійно формують витяги з діючої бази реєстру. У разі відсутності таких даних, працює зворотній зв’язок – спеціалісти районних управлінь соцзахисту направляють департаменту надання адміністративних послуг електронні запити. Новація позбавляє громадян бюрократичної тяганини та ходіння за довідками  «владними кабінетами». Це значно спрощує надання громадянам послуг, зокрема призначення або перерахунку субсидій, - підкреслив Сергій Коваленко. - Кропивничани повинні знати про переваги цієї системи.

У планах - налагодження співпраці із квартальними комітетами приватного сектору Кропивницького для формування реєстру територіальної громади мешканців міста.

Усі новини