«Прозорий офіс» у Кропивницькому перевірили на протидію COVID-19

Четвер, 4 листопада 2021 16:04

Сьогодні, 04 листопада, робоча група за участі представників Міністерства розвитку громад та територій – Олега Ангелова, Патрульної поліції – Вадима Мельниченка, Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області – Юлії Шило перевірила стан реалізації в Кропивницькому Центрі надання адміністративних послуг «Прозорий офіс» заходів із запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби  COVID-19.

Директор департаменту надання адміністративних послуг міської ради  Олександр Нікітенко доповів представникам робочої групи про увесь комплекс заходів із протидії небезпечному захворюванню. Зокрема, прийом громадян проводиться виключно через електронну систему керування чергою, що сприяє уникненню великих черг.

- В «Прозорому офісі» проводиться санітарний скриніг, використовуються медичні бактерицидні рециркулятори, тенсатори та санітайзери. Дотримується масковий режим. Із 12:00 до 13:00 год проводиться поетапне санітарне прибирання фронт-офісу, - розповів Олександр Нікітенко.

Також він додав, що рівень вакцинації посадових осіб Департаменту складає 91%. Ця перевірка проведена у рамках виконання доручення Кабінету Міністрів України. У Кропивницькому сьогодні було проінспектовано два об’єкти спільної власності територіальних громад сіл, селищ і міст області, а також три об’єкти, що входять до сфери управління Кропивницької міської ради.

Усі новини