Простір, дружній до дитини: Бібліотека Чижевського запрошує юних кропивничан провести літнє дозвілля

Середа, 17 липня 2024 13:57

У Кропивницькому наукова бібліотека Чижевського як найкрутіший освітній, розважальний, інтерактивний та мультикультурний центр, як одна з найкращих книгозбірень України, має два соціокультурні простори. Один із них - «Простір, дружній до дитини». Ця чудова локація працює в бібліотеці вже три роки!

З початком повномасштабного вторгнення, коли дорослі були розгублені, не знали, що робити, бібліотека знайшла чудового партнера – благодійний фонд «Безпечне майбутнє» і завдяки підтримці Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) тут з’явилася дитяча точка «Спільно». Вона стала оазою спокою і гармонії для маленьких українців та їхніх батьків у бурхливому і тривожному сьогоденні. Легше розповісти, чого тут не робили, ніж перелічити усі заходи, в яких взяли участь десятки тисяч маленьких кропивничан, жителів області та діток, що знайшли нову домівку у Кропивницькому.

А зараз дитяча точка «Спільно» є складовою нового крутезного проєкту «Простір, дружній до дитини», який ми реалізуємо завдяки підтримці БФ «Безпечне майбутнє» та уряду Німеччини через німецький державний банк розвитку KfW.

Щодня на дітей чекають настільні ігри і головоломки, інтерактивні заняття і майстер-класи, квести і руханки, онлайн-екскурсії і голосні читання, інтелектуальне казино, нові захоплюючі мультфільми і багато іншого!

Бібліотека запрошує давніх друзів і дуже хоче познайомитись з новими! Слідкуйте за анонсами на сайті бібліотеки Чижевського та на сторінках в соцмережах.

Наш простір завжди дружній до дитини!

Усі новини