Програма розширення можливостей жіночого підприємництва знову відкрита для реєстрації

П'ятниця, 17 червня 2022 13:30

Програма розширення можливостей жіночого підприємництва проводиться для жінок, які втратили джерела доходів для забезпечення своєї родини через війну, що триває в Україні.

У програмі підприємництва можуть взяти участь жінки (внутрішньо переміщені особи та місцеві жительки), які проживають у Запорізькій (підконтрольна територія), Дніпропетровській, Київській (крім м. Київ), Чернігівській, Сумській областях та внутрішньо переміщені жінки, які проживають у Полтавській, Кіровоградській, Черкаській областях.

На участь у програмі можна подавати як індивідуальні бізнес-заявки, так і заявки від жіночих команд (де більшість складають жінки) з новими мікро- та сімейними або вже існуючими бізнесами.

Програма впроваджуватиметься з липня 2022 року по квітень 2023 року.

Онлайн воркшопи відкриті для всіх, хто зацікавлений у долученні до них та покращенні своїх знань щодо підприємництва, незалежно від того, де знаходяться слухачки – в Україні чи за кордоном. Такі  онлайн-воркшопи повністю безкоштовні і відкриті для всіх бажаючих, для жінок різного віку, хто мотивований створити та розвивати мікро- або малий бізнес.

Реєстрація на відкриті воркшопи для всіх бажаючих за посиланням: https://entrepreneur.pagulasabi.ee/ukraine/registration-2022 

Переможці - команди та індивідуальні бізнес-заявки обох програм підприємництва, нових та існуючих бізнесів, отримають грантову підтримку. Гранти будуть надані у формі обладнання та інструментів, необхідних для старту або розвитку бізнесу.

Для отримання детальнішої інформації організатори програми радять звертатися до Запорізького благодійного фонду «Єдність» за майбутнє» за електронною адресою: zm.ednist2021@gmail.com

Усі новини