Профільна депутатська комісія Кропивницької міської ради підтримали петицію щодо улаштування пішохідної зони

Середа, 1 березня 2023 16:15

Сьогодні, 01 березня, предметом розгляду постійної депутатської комісії Кропивницької міської ради з питань житлово-комунального господарства та транспорту стала петиція кропивничанина Анатолія Горіна щодо проведення ремонту асфальтного покриття кінцевої зупинки маршрутних таксі №77 та №15, яка розташована в безпосередній близькості від комунального закладу “Інноваційна гімназія”.

Засідання відбулося під головуванням депутата Василя Рубана, участь у ньому взяли секретар міської ради Олег Колюка і керівники ряду профільних виконавчих органів ради. 

У петиції Анатолій Горін зокрема вказує, що численні ями й вибоїни, які утворилися на майданчику, стають причиною травмування мешканців мікрорайону. 

За інформацією начальника управління земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища Романа Лунгола, до липня 2021 року дана земельна ділянка була орендована, нині договір закінчився і не поновлений, а отже вона перебуває в комунальній власності. 

Врахувавши пропозиції, які звучали під час обговорення питання, члени комісії підтримали петицію й доручили представникам комунальних підприємств спільно з автором петиції опрацювати питання щодо улаштування на території зупинки громадського транспорту пішохідної зони.

Усі новини