Постійна депутатська комісія міської ради Кропивницького і правління ЖБК «Політ» спільно шукали шляхи оформлення землі кооперативу

П'ятниця, 16 листопада 2018 17:13

Сьогодні, 16 листопада, у міській раді Кропивницького відбулося засідання постійної депутатської комісії з питань архітектури, будівництва, реклами, регулювання земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

Головним питанням порядку денного сьогоднішнього засідання стала ситуація з виділенням  земельної ділянки під недобудованою багатоповерхівкою на вулиці Юрія Коваленка, 29, корпус 2. Члени правління  ЖБК «Політ», які понад два роки не можуть отримати документи на землю під будівництво, стали активними учасниками роботи комісії.

- Щоб розставити всі крапки над «і», ми на комісії запропонували провести окрему зустріч з керівництвом кооперативу, депутатами та представниками профільних виконавчих органів міської ради, - відзначив голова комісії депутат міської ради Олександр Шамардін. -  Оскільки це питання надзвичайно важливе і потребує детального опрацювання, а на комісію зазвичай виноситься велика кількість різних питань, вирішили зустрітися в окремий від планового засідання комісії день, щоб спокійно все обговорити.

Проте зустріч  розпочалася дуже емоційно, адже понад люди довгий час не можуть затвердити проект землеустрою на відведену земельну ділянку. На профільній комісії це питання вже розглядалося декілька разів, було організоване навіть виїзне засідання, але для остаточного прийняття рішення у  членів комісії весь час виникали додаткові питання.

- На жаль, сьогодні не були присутні якраз  ті члени комісії, які мали найбільше питань до цього проекту рішення, - звернув увагу Олександр Шамардін. -  Але я разом з колегами, які прийшли сьогодні, щоб розібратися, поспілкувавшись з людьми, почули відповіді на усі раніше порушені питання.

Тепер проект рішення буде винесене на найближче планове засідання земельної комісії та поставлене на голосування, пообіцяв голова постійної депутатської комісії.

Усі новини