Порядок і чистота на будівельному майданчику – свідчення відповідального підходу до організації робіт на об’єктах комунальної власності

Понеділок, 18 лютого 2019 12:34

Належний санітарний стан має підтримуватися на усіх об’єктах будівництва в Кропивницькому. На цьому наголосив міський голова Андрій Райкович під час апаратної наради сьогодні, 18 лютого, за результатом інспекції ходу реконструкції новітнього міського Центру надання соціальних і адміністративних послуг.

Загалом  будівельні роботи тривають згідно із затвердженим графіком і виконуються якісно, але підхід до організації робіт обурив очільника міста.

- Я знову наголошую - на будівельному майданчику повинен бути порядок. Тим більше, якщо на верхніх поверхах вже пофарбовані стіни і облаштували  натяжну стелю, а насправді маємо тут купи будівельного сміття, – прокоментував Андрій Райкович. - Пил сідатиме в три пальці. І його вже не зняти просто так! Тому бруд необхідно терміново прибрати. Для цього варто вже тепер набирати до штату ЦНАПу технічних працівників, які наведуть лад на поверхах.

Очільник міста попередив також, що будівельники повинні йти за графіком, ремонтувати ЦНАП максимально швидко, аби восени, в заплановані терміни здати об’єкт в експлуатацію. У свою чергу, управління капітального будівництва має здійснювати тотальний контроль за якістю робіт, як зовні, так і всередині приміщення.

Усі новини