Понад дві тисячі школярів Кропивницького стали відмінниками у цьому навчальному році.

Четвер, 2 липня 2020 15:35

Похвальні листи учням вручили на минулому тижні. Про це сьогодні, 2 липня, під час щотижневого звіту, повідомила заступниця міського голови Наталія Дзюба.

Минулого тижня спеціалісти управління освіти міської ради видали понад 2 тисячі свідоцтв про здобуття базової середньої освіти випускникам 9-х класів. 141 школяр отримав їх з відзнакою. Через карантин дистанційно проводили спортивні, екологічні, театральні, мовні, правові заходи в рамках роботи «Літніх шкіл».

- На базі КЗ “Вікторія - П” працювала онлайн школа робототехніки “Robo Smart”. Табір працював за кількома напрямками: наука і технології, творче моделювання та випробування, представлення та захист своїх робіт і змагання для сучасних роботів, - повідомила Наталія Дзюба. - Учасники літніх таборів взяли участь в інтерактивних освітніх заходах та мали змогу реалізувати власні технічні проєкти.

В закладах освіти №№ 8, 16, 20, 35 тривають капітальні ремонти сантехнічних вузлів - розповіла посадовець. Проводяться організаційні заходи з підготовки до відкриття додаткових груп у закладах дошкільної освіти. Нині в садочках Кропеивницького працює 177 груп, які відвідують 1600 дітей.

Усі новини