Поговоримо про ментальне здоров'я #ОДИН на ОДИН: Дитяча філармонія презентувала кропивничанам новий проєкт

П'ятниця, 13 вересня 2024 13:35

У Кропивницькому відбувся мотиваційний захід «Поговоримо про ментальне здоров'я #ОДИНнаОДИН». Його презентувала Кіровоградська обласна філармонія.

Проєкт спрямований на підтримку дітей та їхніх батьків, особливо матерів, які виховують дітей самостійно під час військової служби чоловіків.

Для гостей організували концертну програму, а також виступи кваліфікованих спікерів, сюрпризи, подарунки, дегустацію солодощів від партнерів, розваги від аніматорів. Під час зустрічі йшлося про важливі питання, що стосувалися ментального здоров'я та емоційного стану дітей.

Спікери поділилися власним досвідом та дали корисні поради. Доповнили захід виступами та яскравими номерами народний художній колектив студія вокального мистецтва «Антарес» обласного ЦДЮТ, народний художній колектив України хореографічний ансамбль «Надія», зразковий аматорський колектив – студія хореографічного мистецтва «Авангард», SVOI DANCE COMMUNITY.

Івент промайнув на одному диханні, дуже цікаво та пізнавально для всіх, хто завітав у філармонію. Гості отримали емоційне розвантаження, поліпшили настрій.

Дитяча філармонія планує такі зустрічі на постійній основі та на різні спеціальні тематики

Усі новини