Почесним громадянином міста Кропивницького у 2020 році міська рада назвала Миколу Сухомлина

Вівторок, 8 вересня 2020 14:41

Високе звання Почесного громадянина міста Кропивницького у 2020 році присвоєно Миколі Сухомлину. Відповідне рішення за видатні заслуги перед територіальною громадою Кропивницького, вагомий особистий внесок в соціально-економічний та культурно-освітній розвиток, а також сприяння підвищенню авторитету міста та області на державному та міжнародному рівнях, активну громадську діяльність та з нагоди 266-ї річниці заснування міста прийняла міська рада Кропивницького на своєму засіданні сьогодні, 08 вересня.

Вручення атрибутів звання „Почесний громадянин міста Кропивницького” відбудеться в урочистій обстановці під час відзначення Дня міста.

Сухомлин Микола Олексійович, громадський та державний діяч, голова Кіровоградської обласної ради у 1990-1991, 1992, 1994-1999, 2006-2010 роках отримав потужну підтримку під час процедури висунення претендентів на звання „Почесний громадянин міста Кропивницького”.

Його кандидатуру підтримали Рада старійшин при голові Кіровоградської обласної державної адміністрації, Регіональний центр підвищення кваліфікації Кіровоградської області, Центральноукраїнський національний технічний університет, Кіровоградська обласна організація Спілки жінок України, громадська організація "Кіровоградська обласна рада сільськогосподарських підприємств", акціонерне товариство "Кіровоградське рудоуправління", товариство з обмеженою відповідальністю "Прогрес", товариство з обмеженою відповідальністю "ПАК 3", Заслужений журналіст України Валерій М’ятович та Почесний громадянин міста Олександрії В.Саєнко.

Фото - https://persha.kr.ua

Усі новини