Плюс один: у Кропивницькому капітально відремонтували черговий шкільний спортзал

Середа, 15 вересня 2021 13:44

Якісно відремонтований спортивний зал ЗОШ №20 у Кропивницькому гостинно прийняв учнів закладу на уроки фізкультури.

Оглянути якість проведених робіт та ознайомитися із діяльністю школи на старті навчального року сьогодні, 15 вересня завітали Кропивницький міський голова Андрій Райкович, заступник міського голови Сергій Колодяжний, начальниця управління освіти Лариса Костенко та начальник управління капітального будівництва Сергій Білокінь.

Капітальний ремонт щороку 5 шкільних спортивних залів є важливим пунктом  передвиборчої програми Андрія Райковича і вона планомірно втілюється в життя. На сьогодні у 27 школах міста вже працюють сучасні спортивні зали. На ремонт об’єкту в ЗОШ № 20  2,900 мільйона  гривень з міського бюджету. Тут, як розповів Сергій Білокінь, повністю замінили на нові вікна та двері, всі інженерні мережі, встелили нову підлогу, оздобили залу, відремонтували приміщення для інвентаря та тренерський кабінет.

Школярі вже займаються тут фізичною культурою. Аби уроки стали ще цікавішими та продуктивнішими, Андрій Райкович вручив дітям новий спортивний інвентар.

У той же час готується до відкриття нове, сучасне спортивне поле на території гімназії імені Олени Журливої. Одне поле для занять фізичною культурою тут вже є. І зовсім незабаром з’явиться ще один універсальний спортивний майданчик для ігрових видів  спорту та занять легкою атлетикою. Будівельники вже на завершальному етапі робіт, тож до кінця місяця діти почнуть заняття спортом на новому майданчику. 

- Я переконаний, що любов до фізичної культури та спорту треба прививати змалечку, адже ми хочемо виховати не лише розумну, а й здорову націю, - наголосив Андрій Райкович. – Саме тому ми наполегливо продовжуємо втілювати в життя нашу програму з відновлення шкільних спортзалів. Віримо, що кропивницькі учні будуть розумними, фізично загартованими, розвиватимуться всебічно, щоб майбутнє нашого міста було в надійних руках!

Усі новини