Пізнавальний квест «Подорож вулицями старого міста» продовжується у Кропивницькому

Понеділок, 4 червня 2018 18:51

Започаткований відділом з охорони культурної спадщини управління містобудування та архітектури Міської ради міста Кропивницького пішохідний пізнавальний, розважально-просвітницький квест для школярів на знання  архітектурної спадщини міста Кропивницького “Подорож  вулицями старого міста” отримав своє продовження до Міжнародного дня захисту дітей.

За усталеною традицією, учні 7-А класу передали естафету участі у квесті школярам  7-Б класу Кропивницького колегіуму. Організатори квесту врахували досвід першого інтелектуального змагання і до його програми додали  деякі цікавинки щодо архітектурних позначок та локацій, тобто з кожним проведеним квестом він модернізується та удосконалюється.

Активно долучились до проведення та участі у квесті і працівники бібліотеки для юнацтва ім. Євгена Маланюка, які провели коротку оглядову екскурсію будівлею та стали справжніми помічниками команд.

Після екскурсії учасники розділились на 2 рівночисельні команди та отримали від ведучих перші завдання, з чого і розпочався захоплююча мандрівка містом.

Учні шукали спеціальні позначки, локації, будівлі, форми, відповідали на питання, розгадували архітектурні загадки, прокладали на карті міста свій маршрут тощо.

У підсумку переможці отримали заслужені нагороди: солодкі призи та грамотами, а естафету продовження квесту вони символічно передали наступному класу  колегіуму.

Динамічний квест вже зацікавив містян, які готові долучитися до його проведення та розвивати ідею цікавого проведення дозвілля для дітей.

 

Усі новини