Підприємцям зі сфери послуг нагадали про посилену увагу до карантинних вимог

П'ятниця, 18 червня 2021 15:44

Спільна нарада з питань дотримання протиепідемічних заходів та санітарного законодавства суб’єктами підприємницької діяльності сфери надання послуг відбулася сьогодні, 18 червня, у Кропивницькій міській раді.

Нараду організувало управління торгівлі та побутового обслуговування населення Кропивницької міської ради спільно із відділом державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Кропивницького управління Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області. До діалогу запросили працівників і власників салонів краси та перукарень.

- Нині необхідно приділяти посилену увагу заходам, спрямованим на недопущення поширення коронавірусу. Ми зібрали вас для того, аби допомогти правильно організувати свою роботу в даному напрямку, - зазначила начальник управління торгівлі та побутового обслуговування населення Кропивницької міської ради Алла Козлова.

Головний спеціаліст відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Тамара Третяк ознайомила присутніх з законодавчими нормами, які регламентують роботу салонів краси та перукарень, озвучила вимоги до організації обслуговування клієнтів в умовах поширення коронавірусної інфекції та нагадала про необхідність вчасного проходження персоналом планових медичних оглядів.

Усі новини