Підприємцям Кропивницького пропонують скористатися програмою USAID "Конкурентоспроможна економіка України"

П'ятниця, 29 липня 2022 13:57

Програма USAID "Конкурентоспроможна економіка України" оголошує грантову програму для підтримки безперервності та відновлення бізнесу, включно із переміщенням або відновленням бізнесу, розширенням на зовнішні ринки, а також підтримкою рівня наявних бізнес-можливостей з їхнім покращенням.

Діяльність грантоотримувача може бути зосереджена на таких потребах:

●   покращення бізнес-процесів і моделей;

●   розбудова організаційного потенціалу;

●   розвиток виробництва, продажі;

●   цифрові та торгові можливості.

Ці потреби можуть включати: ІТ-рішення, розробку продукту та інновації, створення або відновлення ланцюгів постачання, посилення підготовки персоналу та забезпечення персоналом, покращення онлайн-маркетингу та просування на внутрішньому та зовнішньому ринках, підвищення конкурентоспроможності бізнесу, покращення доступу до фінансування для МСП, а також подібну діяльність, що пов’язана з підтримкою безперервності та відновлення бізнесу.

Грантові заявки приймаються через платформу Submittable за посиланням: https://chemonics.submittable.com/submitКінцевий термін подачі заявок – 24 липня 2023 року. 

Запитання щодо процесу подання заявок надсилайте на Grants@cepukraine.org із зазначенням "APS-2022-004" у темі електронного листа.

 

Усі новини