Підприємці Кропивницького запрошуються на презентацію публічної веб-платформи для бізнесу "Діловий Кропивницький он-лайн"

Вівторок, 15 лютого 2022 17:17

Департамент з питань економічного розвитку Кропивницької міської ради запрошує власників та представників бізнесу на презентацію публічної веб-платформи "Діловий Кропивницький он-лайн"(BusinessKrop-online) та на тренінг "Digital стратегія бізнесу".

Як повідомили в департаменті, учасники тренінгу, який відбудеться в рамках презентації, отримають навички роботи в особистому кабінеті веб-сайту "Діловий Кропивницький он-лайн"(BusinessKrop-online) та дізнаються про останні тенденції у впровадженні Digital процесів у бізнесі. Під час тренінгу будуть презентовані також програми підтримки бізнесу від Кропивницької міської ради.

Презентація веб-платформи та тренінг відбудеться 23 лютого 2022 року об 11.00 у режимі онлайн із використанням додатку ZOOM. (https://zoom.us/download)

Участь БЕЗКОШТОВНА за умови попередньої реєстрації за посиланням: http://surl.li/bjmds.

Програму заходу та посилання для підключення онлайн буде надіслано зареєстрованим учасникам.

У разі виникнення питань можна звертатись за телефонами:

(066) 35 07 619, (0522) 35 61 51, контактна особа Дар'я Адаменко;

(050) 488-44-43, (0522) 30-87-24, контактна особа Анна Павленко.

Довідково:

Портал "Діловий Кропивницький он-лайн"(BusinessKrop-online) стане інструментом для донесення до споживача ємної та лаконічної інформації про підприємства обласного центру, товари та послуги, що пропонує місцевий бізнес споживачам.

Будь яке підприємство міста Кропивницького може розмістити і самостійно оновлювати інформацію про себе на веб-порталі. Абонплати за послугу чи будь-яких інших платежів не передбачено.

Веб-сайт "Діловий Кропивницький он-лайн" (BusinessKrop-online) створено за ініціативи Кропивницької міської ради та Кіровоградської регіональної торгово-промислової палати у рамках програми «EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП» за спільного фінансування Європейським Союзом та уряду Німеччини через німецьку федеральну компанію Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Мета програми – створення кращих умов для розвитку українських малих і середніх підприємств, підтримка інновацій та стимулювання експорту, що є шляхом до сталого й рівномірного економічного зростання. У межах підходу Team Europe проєкт також сприятиме відновленню України від наслідків COVID-19.

EU4Business – ініціатива Європейського Союзу, яка допомагає малим і середнім підприємствам у країнах Східного партнерства – Вірменії, Азербайджані, Білорусі, Грузії, Молдові, Україні. Детальніше: www.eu4business.org.ua

Усі новини