Підприємство «Екостайл» у Кропивницькому має працювати системніше і добросовісніше над організацією вивезення сміття з території міста.

Понеділок, 16 січня 2017 13:01

Сьогодні, 16 січня, під час апаратної наради міський голова Андрій Райкович відзначив велику кількість скарг, що надходять на роботу підприємства “Екостайл” від мешканців міста, представників ЖЕО та ОСББ.

- Розумію, що вашим машинам важко рухатися, але не потрібно прикриватися такими причинами, - наголосив очільник міста. - Оперативно інформуйте. Там, де ви не змогли домогтися розчистки під’їздних шляхів, ми швидко зреагуємо. Я особисто перевірив майданчики на Вокзальній, де тиждень не забирали сміття. Там будинки ОСББ. Проїзд є. Вас там немає. Сідайте на машину і перевіряйте особисто, де і як працює ваша техніка.

Крім того, Андрій Райкович порадив керівникам підприємства реагувати на скарги, що надходять на «Гарячу лінію», та тісніше співпрацювати з КП «Універсал 2005», КП «Благоустрій», з ЖЕО. Міський голова доручив негайно зробити усе можливе, аби сміття було вивезене з усіх контейнерних майданчиків.

Усі новини