Підприємець "вуличної торгівлі" привселюдно образив представницю муніципального патруля: жінка звернулася за медичною допомогою

Четвер, 16 серпня 2018 17:55

Сьогодні, 16 серпня, муніципальний патруль у складі представників поліції, міської дружини та управління по сприянню розвитку торгівлі виїхав у рейд, відповідно до звернення Державної фіскальної служби міста Кропивницького за скаргою громадян про перевірку законності встановлення тимчасової споруди, що надійшла до міської ради на початку серпня.

На місці, вказаному у скарзі, було виявлено палатку, з якої продавали овочі та фрукти безпосередньо біля будинку № 19, що по провулку Фортечному. Виявилося, що даний об’єкт має право проводити діяльність лише на ділянці, що належить ТОВ «Омега», яке подало заяву до управління торгівлі на отримання облікової картки в жовтні 2017 року.

Проте на початку 2018 року підприємство на зазначеній ділянці встановило тимчасову споруду, а тимчасовий торгівельний об’єкт (палатку) перенесло на прибудинкову територію, яка є комунальною власністю міста.

В ході розмови представник підприємства відмовився переміщувати об’єкт з прибудинкової території, натомість звинуватив працівницю управління в корупційних діях і наказав реалізатору не звертати уваги на зауваження. Після інциденту у жінки піднявся тиск, вона змушена була звернутися за медичною допомогою.

- В даному випадку працівник управління торгівлі виконувала свої посадові обов`язки. Обурює те, що вона виявилася незахищеною перед підприємцем, який не дотримується закону і вважає, що має право безпідставно і привселюдно ображати інших, - прокоментував ситуацію начальник управління по сприянню розвитку торгівлі Сергій Горбовський. - Даний об’єкт має право проводити торгівельну діяльність лише на земельній ділянці підприємства. Облікова картка не дає права встановлювати об’єкти, де завгодно.

Усі новини