Перший міський шашковий турнір на підтримку захисників України відбудеться в Кропивницькому

Середа, 22 лютого 2023 13:40

Перший відкритий міський шашковий турнір розпочнеться у Кропивницькому 11 березня на базі клубу “Гамбіт”. Про це повідомив начальник управління молоді та спорту Кропивницької міської ради Вячеслав Гурський.

- Шашкам у нашому місті приділяється незаслужено мало уваги, тож ми вирішили виправити ситуацію. До участі в турнірі запрошуються всі охочі шанувальники цієї популярної гри, учасників буде розподілено на дорослу і дитячу вікові категорії. Родзинкою турніру у Кропивницькому стане сеанс одночасної гри, який перед початком змагань проведе наш гість з Прикарпаття Олександр Коваль. Попри юний вік, він вже знаний в спортивних колах — кандидат у майстри спорту, 20-разовий чемпіон України, призер міжнародних першостей, - зазначив Вячеслав Гурський. - В рамках турніру ми також проведемо благодійний збір для наших захисників і захисниць, тож запрошуємо долучатися всіх любителів шашок, як гравців, так і вболівальників.

Турнір стартує об 11-00 за адресою: вулиця Шульгиних, 43. Телефони/ Viber для реєстрації: (066)283-18-33, (068)950-31-41.

Усі новини