Перший етап створення сучасної міської лікарні на Салганних пісках: якісне транспортне сполучення

П'ятниця, 9 квітня 2021 13:11

У Кропивницькому триває планомірна підготовка до переведення потужностей  стаціонару №2 ЦМЛ на базу  СМЧ – 19  - колишньої «РУДівської» лікарні

Створення нової клінічної міської лікарні у зеленій зоні Салганних пісків  стане важливим етапом розвитку медичного простору обласного центру.  Це буде найсучасніший  медичний заклад з потужним технічним і кадровим потенціалом.

Але, для того, щоб лікарня повноцінно запрацювала, першочергово необхідно забезпечити якісною дорогою його транспортне  сполучення з центром та іншими мікрорайонами  міста.

Сьогодні, 09 квітня, заступник міського голови Олександр Вергун разом із  т.в.о начальника ГУ ЖКГ Тетяною Савченко, заступницею начальника управління Юлією Яндович проінспектували один із варіантів проєкту такої транспортної  магістралі. Вона проляже через вже відремонтовану вулицю Водоп’янова, через провулки Чернишевського та Алтайський. Ці два провулки, в разі затвердження такого варіанту організації руху, треба буде капітально відремонтувати, повідомив Олександр Вергун.

- Ми зможемо виконати капремонт дорожнього покриття на цих провулках і тоді пустимо по цьому шляху зручний комунальний транспорт, - прокоментував Олександр Вергун, - Лікарня з’єднається з центром міста і до закладу буде зручно діставатись і медичному персоналу, і пацієнтам.

Усі новини