Першими до відзначення Дня міста у Кропивницькому долучилися юні спортсмени: у ДЮСШ №2 відкрито нове ігрове поле

Вівторок, 15 вересня 2020 10:07

Святковий тиждень напередодні Дня міста у Кропивницькому розпочався із відкриття спортивного майданчика. Багатофункціональне ігрове поле реконструювали на території ДЮСШ №2. На його капітальний ремонт з міського бюджету направили майже 800 тисяч гривень.

Оглянути новий майданчик до закладу завітав міський голова Кропивницького Андрій Райкович та в.о. заступника міського голови Сергій Колодяжний. Директор спортивної школи В’ячеслав Гурський зауважив, що останніми роками увага міської влади до дитячо-юнацької спортивної школи зросла. Торік у закладі  відремонтували велику спортивну залу, нині відкривають сучасний майданчик.

- Спорт - це молодість, здоров'я і енергія, - наголосив Андрій Райкович. - За 5 років ми зробили у нашому місті багато у напрямку підтримки фізичної культури. Відкрито нову спортивну школу №4, реконструйовано єдиний в області стрілецький тир. Ми активно підтримуємо професійний спорт: усіх провідних спортсменів міста, членів збірних команд. Важливий акцент зроблено на масовій фізкультурі: у Кропивницькому запрацювали спортмайданчики, оновлено 27 шкільних спортзалів. Ми навіть шаховий клуб відкрили!

Нові спортивні об'єкти плануються в обласному центрі і на наступні роки, розвиток фізкультурного руху у Кропивницькому набирає обертів. А спорт стає невід’ємною частиною здорового способу життя кропивничан.

Юні футболісти з нагоди відкриття майданчика отримали в подарунок ще й нові м’ячі, щоб тренування були ефективнішими.

Усі новини