Перша галузева конференція працівників культури відбулася у Кропивницькому

Четвер, 27 травня 2021 21:10

Управління культури і туризму Кропивницької міської ради започаткувало проведення галузевих конференцій.

Сьогодні, 27 травня, на арт-подвір'ї музичної школи № 1 ім. Г.Г.Нейгауза  відбулася перша конференція для керівників, завідувачів відділами та викладачів мистецьких шкіл Кропивницького. На порядку денному стояли актуальні питання діяльності та розвитку закладів мистецької освіти обласного центру. Йшлося про роботу закладів в умовах карантинних обмежень та дистанційного навчання, розвиток мистецької освіти в цілому.

Своїми напрацюваннями, що ґрунтуються на багаторічному педагогічному досвіді, з учасниками конференції поділилися голова Ради директорів мистецьких шкіл Кіровоградської області, директор музичної школи № 1 ім. Г.Г. Нейгауза Євгенія Малявкіна, голова обласного методичного об’єднання викладачів образотворчого мистецтва мистецьких шкіл області, директор художньої школи імені О.О.Осмьоркіна Ганна Тимофієнко та викладач музичної школи № 2 ім. Ю.С. Мейтуса Вікторія Шелабокова. У конференції взяли участь також директор департаменту культури та туризму облдержадміністрації Уляна Соколенко, та начальник відділу комунікацій з громадськістю міської ради Оксана Горбенко.

 - Перша конференція пройшла плідно і ефективно, як для доповідачів, так і для слухачів. Надалі ми плануємо продовжити розгляд найважливіших тем в галузі культури міста та запрошувати до їх обговорення громадськість, - зазначила начальник управління культури і туризму Кропивницької міської ради Анна Назарець.

Усі новини