Переможці огляду – конкурсу на кращий будинок у Кропивницькому отримають на День міста грошові винагороди

Вівторок, 12 вересня 2017 18:42

У Кропивницькому визначено переможців огляду – конкурсу на кращий благоустрій багатоквартирних будинків та будинків приватного сектора.  Підсумки конкурсу затвердив виконавчий комітет міської ради Кропивницького сьогодні, 12 вересня.

            Як повідомив начальник головного управління ЖКГ міської ради Віктор Кухаренко, кращий благоустрій у своїй багатоповерхівці змогли створити мешканці будинку по вулиці Солдатській,56.  Житло перебуває на балансі ЖЕО №2, начальник Любов Марченко. Друге місце визначено за будинком №24  по Лінії 5-а на селищі Гірниче. Його мешканці утворили ОСББ «Наш дім – 24»  і обрали головою Костянтина Мельника. «Бронза» - за багатоповерхівкою по вулиці Преображенська, 10. Тут господарює ЖЕО №1 з начальником Світланою Ковальовою.

            На території Подільського району Кропивницького переможцем у номінації кращий будинок приватного сектора стало домоволодіння по вулиці Матросова, 7, де господар Світлана Стороженко. На другому місці – будинок по вулиці Якуба Коласа, 3 (Оксана Артишкова), на третьому – житло по провулку Криничуватому, 13 (Людмила Клеймьонова).

            У Фортечному районі обласного центру перемогли будинки по вулиці Тургенєва, 11 (Оксана Ковтуненко), по вулиці Гуляницького, 23 (Наталя Авдієнко) та по вулиці Салтикова Щедрина, 25/34 (Ольга Харкіна), які зайняли, відповідно  місця з першого по третє.

            Виконком встановив розмір грошової винагороди, яку отримають усі переможці. Мешканці багатоповерхівки  з найкращим благоустроєм отримають 10 тисяч гривень, за друге місце у цій номінації передбачається премія 7 тисяч гривень і за третє – 3 тисячі гривень. Ще десять багатоквартирних будинків будуть премійовані винагородами по одній тисячі гривень у якості заохочення.

            Кращим у приватному секторі буде виплачено по 4, 3 та 2  тисячі гривень за 1, 2 та 3 місця. Передбачені також двадцять  заохочувальних нагород по 500 гривень.

            Нагородження переможців відбудеться 16 вересня під час відзначення у Кропивницькому Дня міста.

Усі новини