Пенсійний фонд України інформує: перерахунок субсидій через зміну тарифу проводиться автоматично!

Середа, 10 липня 2024 18:43

У зв’язку з підвищенням тарифу на послугу з постачання електричної енергії з 01.06.2024 перерахунок житлової субсидії проведено без звернення громадян. Про це повідомили в головному управління Пенсійного фонду України в Кіровоградській області.

- Тобто розмір субсидії змінився автоматично, - пояснила заступниця начальника головного управління Олена Романченко. - Перерахунок проведено 57603 домогосподарствам. Середній розмір підвищення склав 218,32 гривень.

Пенсійний фонд України надіслав отримувачам виплат повідомлення щодо призначення / непризначення житлових субсидій, а також поінформував про необхідність звернутися до Фонду, якщо така потреба існує.

- Нагадуємо, що ознайомитись з інформацією про розмір субсидії на неопалювальний період можна в особистому кабінеті на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України, - повідомила Олена Романченко.

Для цього необхідно:

1. Зайти на вебпортал електронних послуг Пенсійного фонду України portal.pfu.gov.ua.

2. Авторизуватись за допомогою кваліфікованого електронного підпису (КЕП) або Дія.Підпису, або ID.GOV.UA. Увійти в особистий кабінет.

3. У меню зліва обрати рубрику “Мої повідомлення“.

4. У вікні, що з’явиться на екрані, перейти в “Індивідуальні повідомлення“ та ознайомитись з текстом повідомлення щодо житлової субсидії.
 

Усі новини

Сарана — реальна небезпека
Середа, 17 липня 2024 16:17